E+ dorphins: een boost voor je internationale sportproject

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Vorming
25/09/2017
30/09/2017
Oostende
JINT vzw

Gebruik jij binnen je organisatie sport als methodiek om met jongeren aan de slag te gaan?

E+ dorphins is een internationale cursus die je laat kennis maken met de mogelijkheden van Erasmus+ Youth in Action voor jouw organisatie en groep jongeren. Je leert meer over de subsidie- en projectkansen van Erasmus+ en wat je met jouw doelgroep kan bereiken via zo’n internationaal project. Je krijgt ook een beter zicht op niet-formeel leren en wisselt in internationaal gezelschap uit over jeugdwerk en sport als methodiek.
Daarnaast is deze cursus ook een uitgelezen kans om nieuwe organisaties te leren kennen en al eerste stappen te zetten naar een mogelijke samenwerking toe.

Deze interactieve cursus richt zich zowel naar jeugd- en jongerenwerkers die sport als methodiek gebruiken, als naar sportorganisaties, medewerkers en vrijwilligers die met jongeren werken in de vrije tijd (bv. buurtsport, een combinatie van jeugd en sport,…)

Lees er meer over en stel je kandidaat via de website van SALTO Youth.


Voor

De cursus richt zich zowel naar jeugd- en jongerenwerkers die sport als methodiek gebruiken, als naar sportorganisaties, medewerkers en vrijwilligers die met jongeren werken in de vrije tijd (bv. buurtsport, een combinatie van jeugd en sport,…) Je wil een internationaal project opzetten en de mogelijkheden van Erasmus+ Youth in Action voor jouw groep of organisatie leren kennen.

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

04/07/2017
€50
Mauro Desira - mauro.desira@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender