TICTAC: sleutel aan de kwaliteit van je internationale samenwerking

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Vorming
19/03/2018
25/03/2018
Duitsland
Nationaal Agentschap Duitsland en SALTO Youth

Binnen het Erasmus+: Youth in Action programma zijn er veel mogelijkheden voor jeugdorganisaties om intensief  met buitenlandse organisaties samen te werken.

Tijdens deze TicTac cursus ontdek je hoe je internationale samenwerking kan gebruiken om de eigen lokale doelstellingen van je organisatie te bereiken. De focus ligt op samenwerking voor een langere termijn.
Ook thema's als actief burgerschap en participatie door de jongeren uit je organisatie in zo'n samenwerking staan centraal. Daarnaast ga je dieper in op het intercultureel leerproces tijdens internationale projecten en methodieken om met je jongeren aan de slag te gaan.
 
TicTac is een interactieve cursus voor al wie in de toekomst langdurige en duurzame samenwerkingsprojecten via Youth in Action wil opzetten op maat van zijn organisatie.
 
Lees er meer over en stel je online kandidaat via de website van SALTO Youth.
→  Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!

Voor

Jeugd- en jongerenwerkers die met hun groep, organisatie of vereniging al een internationaal project achter de rug hebben (niet noodzakelijk Youth in Action). Je wil met je organisatie een langdurige internationale samenwerking uitbouwen.

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

28/01/2018
€ 50
Hilde Vanden Eynde - hilde.vandeneynde@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender