Vacatures

Word jij onze nieuwe HUB collega?

JINT zoekt een stafmedewerker M/V/X om jongeren en het Vlaamse jeugdwerk te informeren, sensibiliseren en inspireren om naar het buitenland te gaan. Samen met het HUB team versterk je de kwaliteit van internationale jeugdprojecten met knowhow, vormingen en tools.

  • Ben jij flexibel en van alle markten thuis? Heb je een vlotte pen, ervaring met online communicatie en organisatorisch talent?
  • Heb je voeling met de leefwereld van jongeren en jeugd(werk)organisaties?
  • Geloof jij in de kracht van internationale uitwisseling en samenwerking?

Download dan de vacature voor meer informatie. Ben jij de geknipte kandidaat voor de job? Stuur dan vóór 18 maart om 23.59u het sollicitatieformulier naar job@jint.be. Gebruik alleen het officiële sollicitatieformulier om je kandidaat te stellen, op die manier kunnen we alle kandidaten op een gelijkwaardige manier vergelijken.


JINT zoekt assessoren voor haar Erasmus+: Youth in Action projecten

JINT doet een beroep op externe assessoren om de bij JINT ingediende Youth in Action projecten te beoordelen.
Om de huidige assessorengroep te versterken, zijn we op zoek naar onafhankelijke experten uit Vlaanderen en daarbuiten.

De assessoren staan in voor de kwalitatieve beoordeling van de projecten aan de hand van een vooropgesteld kwaliteitskader. Als assessor krijg je per deadline aanvraagdossiers om te beoordelen. Hier staat een financiële vergoeding tegenover. Jaarlijks zijn er drie deadlines.
Daarnaast komt de assessorengroep jaarlijks een tweetal keer samen voor opleiding, om te evalueren en het evaluatiesysteem verder vorm te geven.

Lees meer over Erasmus+:Youth in Action en de criteria in onze oproep voor assessoren. Via het kandidaatsformulier kan je je kandidaat stellen. Wordt je kandidatuur aanvaard, dan kan je na een introductie en korte opleiding zo snel mogelijk aan de slag.

Meer weten? Contacteer Inge van het Youth in Action team van JINT, 02 209 07 20.