Vacatures

Call for EPLM conference facilitators! “The power of learning mobility: changing lives, changing society"

Ben jij een trainer/facilitator die ervaring heeft in het begeleiden van grote internationale conferenties? Kan je meepraten over de praktijk, het beleid en onderzoek naar leermobiliteit in Europa? Spreek jij daarbovenop nog vloeiend Engels?

We zoeken naar een goeie combi van een lokale en een buitenlandse facilitator. Word jij de lokale facilitator voor de EPLM conferentie van 1 tot 4 april 2019 in Oostende?

De EPLM (European Platform on Learning Mobility) conferentie: ‘The Power of Learning Mobility: changing lives, changing society’ zal gaan over de impact van kwaliteitsvolle leermobiliteitsprojecten en de balans tussen persoonlijke en maatschappelijke impact.

Geïnteresseerd? Meer informatie over je verantwoordelijkheden en details over de conferentie kan je lezen in dit document. Stel je kandidaat voor 31 oktober via dit formulier. Op 9 november weet je of we voor jou kiezen.

Heb je problemen of vragen bij het invullen van het formulier? Contacteer Susie Nicodemi via powerLM@jint.be


JINT werft aan: Storytellers, tell us your story!

STAFMEDEWERKER COMMUNICATIE (onbepaalde duur, voltijdse tewerkstelling)

Ben jij een kei in jongeren informeren en ze inspireren om "vreemd te gaan"? Geloof jij in de kracht van internationale uitwisseling en samenwerking? Kan jij de juiste doelgroepen werven met schriftelijke en beeldende communicatie? Ben je geboeid door intercultureel en niet-formeel leren? Is voor grote groepen spreken op je lijf geschreven? Heb je een achtergrond en relevante werkervaring in het jeugdwerk? Ben je bovendien een netwerker, een teamwerker, een planner, een talenwonder en een digitale enthousiast? 

Heb je op de meeste bovenstaande vragen volmondig ja geknikt? Dan ben jij de communicatie expert die wij zoeken! Bekijk HIER de volledige vacature en solliciteer voor maandag 29 oktober 2018 door dit sollicitatieformulier te downloaden, in te vullen en daarna door te sturen naar job@jint.be. 


JINT zoekt assessoren voor Erasmus+ Youth in Action projecten

JINT doet een beroep op externe assessoren om de bij JINT ingediende Youth in Action projecten te beoordelen.
Om de huidige assessorengroep te versterken, zijn we op zoek naar onafhankelijke experten uit Vlaanderen en daarbuiten.

De assessoren staan in voor de kwalitatieve beoordeling van de projecten aan de hand van een vooropgesteld kwaliteitskader. Als assessor krijg je per deadline aanvraagdossiers om te beoordelen. Hier staat een financiële vergoeding tegenover. Jaarlijks zijn er drie deadlines.
Daarnaast komt de assessorengroep jaarlijks een tweetal keer samen voor opleiding, om te evalueren en het evaluatiesysteem verder vorm te geven.

Lees meer over Erasmus+:Youth in Action en de criteria in onze oproep voor assessoren. Via het kandidaatsformulier kan je je kandidaat stellenWordt je kandidatuur aanvaard, dan kan je na een introductie en korte opleiding zo snel mogelijk aan de slag.

Meer weten? Contacteer Inge van het Youth in Action team van JINT, 02 209 07 20.