Vacatures

JINT zoekt freelance-expert in communicatie

JINT zoekt een freelance communicatie-expert M/V/X voor het uitvoeren van 1 of meerdere opdrachten die dit jaar gepland staan. Het doel is om jongeren en het Vlaamse jeugdwerk te informeren, sensibiliseren en inspireren over het European Solidarity Corps en Erasmus+ Youth in Action. 

Het gaat over:

1. Ontwikkelen en updaten van communicatieproducten over European Solidarity Corps en Erasmus+ Youth in Action

2. De eindredactie en productie van de publicatie JINT Focus ‘jeugdwerk’

3. Het ontwikkelen van een nieuwe informatieve publicatie

Geïnteresseerd? Download dan de vacature voor meer informatie en laat het ons weten. We verwachten van jou tegen 25 juni een schatting van het aantal werkuren per onderdeel en je bezorgt een offerte voor 1 of meerdere opdrachten samen met relevante referenties aan sofie.vanzeebroeck@jint.be.

We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in de week van 25 juni 2018.


JINT zoekt assessoren voor Erasmus+ Youth in Action projecten

JINT doet een beroep op externe assessoren om de bij JINT ingediende Youth in Action projecten te beoordelen.
Om de huidige assessorengroep te versterken, zijn we op zoek naar onafhankelijke experten uit Vlaanderen en daarbuiten.

De assessoren staan in voor de kwalitatieve beoordeling van de projecten aan de hand van een vooropgesteld kwaliteitskader. Als assessor krijg je per deadline aanvraagdossiers om te beoordelen. Hier staat een financiële vergoeding tegenover. Jaarlijks zijn er drie deadlines.
Daarnaast komt de assessorengroep jaarlijks een tweetal keer samen voor opleiding, om te evalueren en het evaluatiesysteem verder vorm te geven.

Lees meer over Erasmus+:Youth in Action en de criteria in onze oproep voor assessoren. Via het kandidaatsformulier kan je je kandidaat stellenWordt je kandidatuur aanvaard, dan kan je na een introductie en korte opleiding zo snel mogelijk aan de slag.

Meer weten? Contacteer Inge van het Youth in Action team van JINT, 02 209 07 20.