Vacatures

JINT werft aan: tijdelijke projectmedewerker

Word jij onze nieuwe collega? 

Heb je ervaring in het organiseren van grote evenementen en/of vormingsactiviteiten? Ben je een geboren organisator en heb je kaas gegeten van projectmanagement? Heb je ervaring in budgetbeheer en ga je zorgvuldig met administratie om? Schrikt het je niet af om tijdens events of trainingen full time beschikbaar te zijn, inclusief overnachten? Ben je flexibel, kan je gemakkelijk samenwerken en communiceer je vlot in Nederlands en Engels?

We zijn op zoek naar iemand om van 4 februari 2019 tot 31 juli 2019 een tweetal grote evenmenten en een meerdaagse training in goede banen te leiden (6 maanden, 4/5e tewerkstelling). Je kan de vacature nog eens rustig nalezen. Voor vragen kan je terecht op 02/209 07 20, vragen naar Sofie Van Zeebroeck.

Solliciteer voor 6 januari (voor 23u59) door dit sollicitatieformulier te downloaden, in te vullen en in Word-formaat te mailen naar job@jint.be, ter attentie van Sofie van Zeebroeck, Adjunct-directeur Planning en Organisatie.


CALL FOR TRAINERS: Pilot Training of Trainers on the role of youth work in the integration of young migrants, refugees and asylum seekers (YMRA)

Gezocht: ervaren trainers voor project Becoming part of Europe!

Het partnerschap dat het project "Becoming part of Europe" promoot, is op zoek naar twee zeer ervaren trainers die hen ondersteunen bij de ontwikkeling en implementatie van een pilot Training of Trainers (ToT) dat zal gaan over de rol van jeugdwerk bij de integratie van jonge migranten, vluchtelingen en asielzoekers (YMRA).

De training is bestemd voor 20 jeugdtrainers, die op hun beurt jeugdwerkers op nationaal niveau zullen trainen. De cursus zal gebaseerd zijn op uitdagingen en trainingsbehoeften, geïdentificeerd in de eerste fase van het project Becoming part of Europe.

De deadline is 12 december! Lees de oproep door en gebruik het online aanvraagformulier om je kandidaat te stellen.

De prepmeeting gaat door op 10 en 11 januari in Bonn, Duitsland.

Meer informatie over het project vind je op de website van Becoming part of Europe.


JINT zoekt assessoren voor Erasmus+ Youth in Action en European Solidarity Corps projecten

JINT doet een beroep op externe assessoren om de bij JINT ingediende Youth in Action en European Solidarity Corps projecten te beoordelen.
Om de huidige assessorengroep te versterken, zijn we op zoek naar onafhankelijke experten uit Vlaanderen en daarbuiten.

De assessoren staan in voor de kwalitatieve beoordeling van de projecten aan de hand van een vooropgesteld kwaliteitskader. Als assessor krijg je per deadline aanvraagdossiers om te beoordelen. Hier staat een financiële vergoeding tegenover. Jaarlijks zijn er drie deadlines.
Daarnaast komt de assessorengroep jaarlijks een tweetal keer samen voor opleiding, om te evalueren en het evaluatiesysteem verder vorm te geven.

Lees meer over Erasmus+:Youth in Action en European Solidarity Corps en de criteria in onze oproep voor assessoren. Via dit formulier kan je je kandidaat stellenWordt je kandidatuur aanvaard, dan kan je na een introductie en korte opleiding zo snel mogelijk aan de slag.

Meer weten? Contacteer Mauro van JINT, of bel even op 02 209 07 20.