Vacatures

JINT zoekt een medewerker (m/v/x) logistieke en ICT ondersteuning

We zoeken een enthousiaste en flexibele collega om onze organisatie te versterken. Je neemt verschillende taken op ter ondersteuning van het onthaal, zaalbeheer en ICT ondersteuning, alsook algemene logistieke taken.

Je opleiding is minimaal secundair onderwijs. Een technische richting strekt tot aanbeveling, maar ook gelijkwaardige professionele of persoonlijke ervaring kunnen mee in rekening genomen worden.
We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur in een aangename werkomgeving met fijne collega's.

Lees meer over je takenpakket, de vereisten en wat JINT je te bieden heeft in de vacature.

Voor vragen kan je terecht bij Sofie Poncelet van CC Select, 02 467 35 40.
Je kandidaat stellen kan enkel via de website van CC Select.
De uiterste datum voor het aanvaarden van sollicitaties is 5 juni 2017. Weerhouden kandidaten worden uitgenodigd voor proeven op 21 juni en een eventueel sollicitatiegesprek op 6 juli.


JINT zoekt assessoren voor haar Erasmus+: Youth in Action projecten

JINT doet een beroep op externe assessoren om de bij JINT ingediende Youth in Action projecten te beoordelen.
Om de huidige assessorengroep te versterken, zijn we op zoek naar onafhankelijke experten uit Vlaanderen en daarbuiten.

De assessoren staan in voor de kwalitatieve beoordeling van de projecten aan de hand van een vooropgesteld kwaliteitskader. Als assesor krijg je per deadline aanvraagdossiers om te beoordelen. Hier staat een financiële vergoeding tegenover. Jaarlijks zijn er drie deadlines.
Daarnaast komt de assessorengroep jaarlijks een tweetal keer samen voor opleiding, om te evalueren en het evaluatiesysteem verder vorm te geven.

Lees meer over Erasmus+:Youth in Action en de criteria in onze oproep voor assessoren. Via het kandidaatsformulier kan je je kandidaat stellen. Wordt je kandidatuur aanvaard, dan kan je na een introductie en korte opleiding zo snel mogelijk aan de slag.

Meer weten? Contacteer Inge Stuer van JINT, 02 209 07 20.