Inschrijven infosessie Europese jongerenprojecten & vorming over impact

Update: deze infosessie is verplaatst naar een online versie, om 10.00 uur. Ga naar programma om de volledige uitleg te lezen.

Neem op dinsdag 17 mei deel aan deze infosessie van 10.00 tot en met 12.30 uur en/of de vormingssessie van 13.30 - 16.00 uur

  • Verken de mogelijkheden van Erasmus+ Jeugd en het European Solidarity Corps, de centen die je kan aanvragen en krijg een pak info en tips, op maat van jouw project.
  • Maak kennis met de ondersteuning die JINT jouw project en organisatie of groep nog kan bieden.
  • Neem deel aan de vorming over impact .
  • Met al je vragen over je internationaal project(idee) kan je live of achteraf online bij JINT-medewerkers terecht voor een persoonlijk overleg en feedback.

 

Terug naar het programma


Ik schrijf me in voor:
Zijn er allergieën en dergelijke waar we best rekening mee houden? 
Ik heb vragen over:
Wil je na de infosessie graag een persoonlijk overleg over je project(idee) (online/offline - op afspraak)? Geef dan hieronder eventuele beschikbaarheden aan. 
JINT-nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste internationale jeugdnieuws, evenementen en onderzoek dankzij onze maandelijkse nieuwsbrief. 
Foto's
In geval van een live infosessie te JINT (Brussel):

Ga je ermee akkoord dat tijdens deze info- en vormingsdag foto's worden getrokken die we nadien kunnen gebruiken voor promotionele doeleinden, zowel online als offline?