Catch'Up: dé inspiratiedag voor (inter)nationale jongerenprojecten

Deadline: 13-10-2021


Haal je agenda erbij, neem een balpen en zet het alvast in grote letters … Op vrijdag 15 oktober is er Catch'Up: dé inspiratiedag voor (inter)nationale jongerenprojecten, dit jaar met een focus op het thema inclusie! 

Wat: We have lots of catching up to do!

Na een onvoorspelbare periode kijkt JINT positief naar de toekomst. Jij en jouw organisatie horen daar bij! De Catch'Up is JINT’s inspiratiedag voor het jeugdwerk rond (inter)nationale projecten. Deze editie legt de focus op inclusie.

Verken alle mogelijkheden binnen de subsidieprogramma’s (Erasmus+Jeugd, European Solidarity Corps en Bel’J) en het vormingsaanbod van JINT. Verwacht je aan praktische workshops die jouw organisatie kunnen ondersteunen, heel wat (inter)nationale en inclusieve inspiratie en (eindelijk in ’t echt) netwerken. Met een glaasje tijdens de receptie, natuurlijk. Het volledige programma zal hier binnenkort beschikbaar zijn met een inschrijvingslink. Schrijf 15 oktober alvast op in je agenda en hou deze JINT-kalender of de volgende kanalen in de gaten:

Zo ben je zéker als eerste op de hoogte!

Voor wie: Jeugdwerkers en organisaties die (al dan niet op vrijwillige basis) met jongeren werken en nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden die JINT te bieden heeft op (inter)nationaal vlak. Jongeren die zin hebben om zelf een project op poten te zetten, zijn ook welkom!

Waar: Muntpunt, Munt 6, 1000 Brussel. Op 7 minuutjes stappen van station Brussel-Centraal.

Wanneer: Vrijdag 15 oktober 2021, van 9u30 tot en met 17u.

Hoe: In ’t echt en volledig coronaproof! Het is een Nederlandstalig evenement met enkele sessies in het Engels. 

En pssssssst, in afwachting van het najaar, kan je ook al onze aftermovies bekijken van de vorige edities: