EuroPeers Training Course

++ GEANNULEERD ++


Omwille van het coronavirus kunnen er geen activiteiten starten tot en met 31 mei. Deze specifieke vorming wordt voorlopig uitgesteld tot het voorjaar van 2021.

Schreef je je voor dit evenement in? Dan ontvang je van ons een mailtje met info.

Heb je vragen? Contacteer dan vorming@jint.be 

Nam jij deel aan:

  • Europees vrijwilligerswerk (EVS) of European Solidarity Corps vrijwilligerswerk? 
  • een groepsuitwisseling?
  • een jongereninitiatief? 

Je stak daar waarschijnlijk heel veel van op, en leerde Europa ook van een andere kant kennen. Mis je het een beetje of heb je zin om er actief iets mee te doen? 

Dan nodigen we je uit om Europeer te worden! Als Europeer heb je een van de bovenstaande ervaringen achter de rug en wil je van de daken schreeuwen hoe geweldig dat was. Je vertelt andere jongeren over je ervaring, geeft ze tips & tricks en maakt ze warm om zelf deel te nemen aan een internationale activiteit. 

Tijdens deze training leer je aan de hand van verschillende workshops hoe je dit het best doet. Je ontmoet er ook een heleboel andere enthousiaste jonge Europeanen. Dus waar wacht je nog op?

 

Interessant voor:

  • jeugdwerkers
  • jeugdleiders
  • jongeren

die deelnamen aan een Erasmus+: Youth in Action- of European Solidarity Corps-project en die graag hun ervaringen met anderen willen delen en hen te engageren iets gelijkaardigs te doen. 

Contact:

Heb je vragen? Contacteer Thomas van JINT, of bel even op 02 209 07 20.