Info- en vormingsdag: impact

Deadline: 26/08/2020


Plan je een internationaal project met je organisatie?

Zoek je nog centen of wil je de mogelijkheden van Erasmus+: Youth in Action en het European Solidarity Corps leren kennen?

Wil je mensen mee laten proeven van jullie project en verwezenlijkingen? Wil je met jouw project écht iets in beweging zetten? Volg dan de vormingssessie over impact! 

Kom op donderdag 27 augustus naar onze info- en vormingsdag tussen 10.15u en 18u.

  • Verken de mogelijkheden van Erasmus+: Youth in Action en het European Solidarity Corps, de centen die je kan aanvragen en krijg een pak info en tips, op maat van jouw project.
  • Maak kennis met de ondersteuning die JINT jouw project en organisatie of groep kan bieden.
  • Leer meer over impact binnen het kader van internationale projecten. 
  • Wie wenst kan langskomen bij een stafmedewerker voor individuele feedback op z’n project(idee).

Deelnemen aan een vormingssessie kost €5. Deelname aan de andere delen van de info- en vormingsdag is gratis. 


Op het programma

10.15u - 12.30u

Infomoment: Erasmus+: Youth in Action & European Solidarity Corps

Uitgebreide kennismaking met de verschillende mogelijkheden en subsidies voor jouw organisatie.

12.30u - 13.30u

Broodjeslunch en info over JINT

Loop tijdens de broodjeslunch langs bij een JINT-stafmedewerker in de infohoek en maak kennis met wat JINT voor jouw organisatie of groep nog allemaal kan betekenen.

13.30u - 15.45u

Vormingssessie: Impact

In (internationale) samenwerking zit een enorme schat aan ervaringen en resultaten. Toch vervagen deze resultaten soms of reiken ze niet verder dan wie het project van dichtbij meemaakte.

Wil je mensen laten mee proeven van jullie project en verwezenlijkingen? Wil je met jouw project écht iets in beweging zetten?

Aan de hand de publicatie: Springstof krijg je praktische tips & tricks en leer je op eenvoudige wijze meer uit je project te halen!

Tussen 

13.30u - 18.00u

Met al je vragen over je internationaal project(idee) kan je live bij JINT-medewerkers terecht voor een persoonlijk overleg en feedback.

Tijdens je inschrijving kan je aangeven rond welk uur je een afspraak wenst. Enkele dagen voor de infodag krijg je een bevestiging van het uur van je afspraak.

Opgelet! Ben je een nieuwe indiener of wil je een aanvraag indienen voor een actie waarvoor je nog niet eerder indiende? Dan is het verplicht om eerst de infosessie te volgen vóór je persoonlijk overleg.


Inschrijven

Inschrijven is noodzakelijk en kan voor een deel van het programma of voor de volledige dag. Inschrijven kan uitsluitend online via de inschrijfpagina.

 

Schrijf je in

Praktisch

Alle info is gratis. Deelnemen aan een vormingssessie kost €5.
Locatie: JINT vzw, Grétrystraat 26, 1000 Brussel

Interessant voor:

jeugd- en jongerenwerkers, beleidsmakers en coördinatoren, beroepskrachten en vrijwilligers, jongeren zelf: al wie met zijn organisatie of groep eens ‘vreemd’ wil gaan; de klemtoon ligt op projecten in Europa en de Europese buurregio’s

Contact

Heb je vragen? Contacteer Kevin van JINT, of bel even op 02 209 07 20.