Infosessie: Europa voor de burger

++ GEANNULEERD ++


Omwille van het coronavirus kunnen er geen activiteiten starten tot en met 31 mei. Mogelijk wordt dit evenement niet geannuleerd maar uitgesteld of wordt er een online alternatief voorzien.

Heb je vragen? Contacteer dan Kevin van JINT. 

Ben je nieuwsgierig naar de internationale mogelijkheden voor jouw werking? Klinken termen zoals internationale samenwerking, uitwisseling, solidariteit of burgerschap jou als muziek in de oren?

Kom dan kennis maken met de verschillende Europese subsidieprogramma’s die jouw organisatie een boeiende nieuwe weg laten inslaan.

  • Verken alle kansen binnen de Europese subsidieprogramma’s voor Jeugd:  Erasmus+: Youth in Action, het European Solidarity Corps en Bel’J. Je kan projecten opzetten zowel in binnen- als buitenland! Kevin van JINT zet alle mogelijkheden voor je op een rijtje. 
  • Europa voor de Burger stimuleert actief Europees burgerschap: debat, reflectie en samenwerking op het gebied van herdenken, Europese integratie en geschiedenis. Het programma ondersteunt projecten die Europese burgers meer inzicht geven in Europese beleidsprocessen en projecten die bijdragen aan een grotere betrokkenheid en vrijwilligerswerk op Europees niveau.

Programma

09.30 uur: Welkom

09.45 uur: Erasmus+ Youth in Action, European Solidarity Corps & Bel'J - Kevin Verborgt (Jint vzw)

10.30 uur: Europa voor de burger - Jill Everaerdt

11.00 uur: Netwerk- en vraagmoment

12.00 uur: Einde

Contact:

Heb je vragen? Contacteer Kevin van JINT, of bel even op 02 209 07 20.