Training Storytelling & Storyweaving 2021/2022

Deadline: 31-10-2021


Een trainingstraject over het delen van jouw unieke buitenlandervaring en die van anderen

Ben je zelf of een van de jongeren in je organisatie voor langere tijd naar het buitenland geweest? Vind je het fijn om je eigen verhaal én dat van anderen te vertellen? Doe dan mee aan de training Storytelling & Storyweaving! 

“En, hoe was het daar in ‘t buitenland?” Vind jij het ook moeilijk om te verwoorden wat je buitenlandervaring allemaal met jou heeft gedaan? Wat maakte die internationale belevenissen nu zo speciaal? Welke gevoelens roept het bij je op en welke impact heeft het op wie je bent? Wat kan een soortgelijke ervaring voor andere jongeren betekenen? Waarom zou iedereen op buitenlands avontuur moeten gaan?

Ontdek de kracht van storytelling bij internationale ervaringen met onze cursus Storyweaving & storytelling. Deel je eigen buitenlandverhaal en leer andermans landverhalen sprokkelen van 13 tot 15 maart en van 30 oktober tot 1 november.

Data:

  • Het eerste deel van de training vindt plaats in Arnhem van vrijdag 10 december 2020 18:00 uur t/m zondag 12 december 2021, ongeveer 16:00.
  • Het tweede deel vindt plaats van 18 t/m 20 maart 2022 in Mechelen, België.

Bekijk het filmpje van de vorige editie: 

Interessant voor:

  • Nederlandse en Vlaamse jongeren met een buitenlandervaring die zin hebben om verhalen te sprokkelen, te delen en anderen te inspireren;
  • Jongeren die de opgedane ervaringen van deze vormingen willen inzetten om Europese subsidieprogramma’s in de toekomst te promoten onder andere jongeren.

Met 'jongeren' in deze context hebben we het over mensen onder de 30 jaar of die zich 30 en jonger voelen :).

Belangrijk:

Indien je geselecteerd wordt voor deze vorming is dit steeds onder voorbehoud. Afhankelijk van de evolutie van de coronapandemie kan deze vorming mogelijk geannuleerd, uitgesteld of vervangen worden door een online variant.

Na selectie neem je contact op met vorming [at] jint.be in verband met je transport. JINT boekt het transport voor jou, ten vroegste 2 weken voor vertrek.

Contact

Heb je vragen? Contacteer dan Thomas van JINT.