TYE-Tools for Youth Exchanges

Deadline: 28-09-2020


Op zoek naar de juiste tools om te gebruiken tijdens een groepsuitwisseling? Of wil je weten hoe je deze kan delen en aanpassen? 

Tools for Youth Exchanges is een vorming in Turkije voor jeugdwerkers en mensen die (op vrijwillige basis) veel met jongeren werken. Leer van de ervaringen van de andere deelnemers en ontdek samen nieuwe tools die je meteen kan toepassen binnen je eigen werking. 

Thema's zoals teambuilding en de achterliggende groepsprocessen, intercultureel leren en participatief werken met jongeren komen aan bod in deze vorming.

Heb je al ervaring met groepsuitwisselingen? Organiseert jouw organisatie jaarlijks een buitenlandse uitwisseling? Of gewoon zin om een nieuwe jeugduitwisseling in elkaar te knutselen? 

Interessant voor:

  • Jeugdwerkers
  • Trainers en coaches
  • Mensen die (als vrijwilliger) dagelijks met jongeren werken

Contact:

Heb je vragen? Contacteer Mandy.Trappeniers [at] jint.be (Mandy van JINT)

Belangrijk:

Indien je geselecteerd wordt voor deze vorming is dit steeds onder voorbehoud. Afhankelijk van de evolutie van de coronapandemie kan deze vorming mogelijk geannuleerd, uitgesteld of vervangen worden door een online variant.

Na selectie neem je contact op met vorming [at] jint.be in verband met je transport. JINT boekt het transport voor jou, ten vroegste 2 weken voor vertrek.