Walkie Talkie - de subsidiewandeling voor jouw internationaal jongerenproject

Deadline: 12-04-2021


Gezocht: organisaties die meer willen weten over de Europese subsidieprogramma’s!

De nieuwe programma's voor Erasmus+ Jeugd en het European Solidarity Corps lanceren tijdens een globale pandemie, hoe doe je dat?

Wel, van maandag 19 tot en met vrijdag 23 april organiseren we verschillende infosessies in openlucht, helemaal coronaveilig en zelfs een beetje sportiever dan anders. Al wandelend ontdek je de nieuwe programma's en kan je terecht met al je vragen in groepjes van maximaal 4 personen (1 JINT-medewerker met 1,2 of 3 geïnteresseerden). We komen zelfs naar je toe: check de data en tijdstippen in Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Mechelen of Oostende. Zo kom je stap voor stap te weten welk subsidieschoentje past bij jouw project.

Inschrijven doe je ten laatste op 9 april, maar wacht niet te lang want er is maar een beperkt aantal plaatsen. Eens een tijdstip volzet is duiden we dat aan. 

Kan je toch niet aansluiten bij een van de uitgestippelde routes? Geen enkel probleem: we voorzien ook enkele online momenten. Let wel: deze sessies hebben geen maximum aantal plaatsen, dus afhankelijk van de interesse kan het een 1-op-1-gesprek zijn of een heuse sessie in groep. 

De week afsluiten doen we met een feestelijke online receptie! Inschrijven alleen voor de receptie is ook mogelijk. 

Interessant voor:

  • jeugd- en jongerenwerkers,
  • beleidsmakers en coördinatoren,
  • beroepskrachten en vrijwilligers,
  • jongeren zelf: al wie met zijn organisatie of groep eens ‘vreemd’ wil gaan;

De klemtoon ligt op projecten in Europa en de Europese buurregio’s.

Contact:

Heb je vragen? Contacteer yannick.deschaepmeester [at] jint.be (Yannick van JINT)