Youth Goals Project Lab

Deadline: 18-04-2021


Wil jij helpen om de EU Youth Goals te realiseren met je eigen project? 

Tijdens de Youth Goals Project Lab ontdek je hoe je dat kan doen aan de hand van Erasmus+ Jeugd- en European Solidarity Corps-projecten! 

De gestructureerde methodologie van Project Lab biedt je de inspiratie, efficiëntie, tools en de collectieve kennis waar je als jongere gebruik van kan maken om ideeën voor te stellen en kwalitatieve projecten op te zetten. 

Wat mag je verwachten?

  • Je leert meer over de Youth Goals en de Europese programma's voor Jeugd
  • Je ontwikkelt competenties en leert tools kennen rond projectmanagement
  • Je stelt project ideeën voor die gelinkt zijn aan de Youth Goals die je samen verder uitwerkt en omvormt tot een projectaanvraag
  • Je wordt deel van een sterke gemeenschap van deelnemers waarbinnen je elkaar ondersteunt en ervaringen en inspiratie met elkaar deelt. 

Je wordt verwacht deel te nemen aan alle onderdelen van deze vorming: 

  • 2 online meetings (juni en augustus) 
  • 1 residentiële ontmoeting in Cyprus (september) 

Interessant voor:

Jongeren die jeugdorganisaties en/of jeugdraden vertegenwoordigen met de motivatie om de Youth Goals te verwezenlijken aan de hand van Erasmus+ Jeugd- of European Solidarity Corpsprojecten. Liefst per twee per organisatie, al mag je ook alleen inschrijven. 

 

Corona

Indien je geselecteerd wordt voor een fysieke vorming is dit steeds onder voorbehoud. Afhankelijk van de evolutie van de coronapandemie kan een vorming mogelijk geannuleerd, uitgesteld of vervangen worden door een online variant.

Na selectie neem je contact op met vorming [at] jint.be in verband met je transport. JINT boekt het transport voor jou, ten vroegste 2 weken voor vertrek.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met mauro.desira [at] jint.be (Mauro van JINT)