13/01/2022

EACEA Infomomenten voor Vrijwilligerswerk

Het European Education and Culture Executive Agency (EACEA) organiseert twee infodagen voor de gecentraliseerde acties van het European Solidarity Corps.


Het European Education and Culture Executive Agency (EACEA) organiseert twee infodagen voor de gecentraliseerde acties van het European Solidarity Corps. De focus ligt op het indienen van aanvragen voor Vrijwilligerswerk ter ondersteuning van humanitaire hulpverlening en Vrijwilligersteams in actiegebieden met een hoge prioriteit.

Data

Online-informatiesessie over de aanvraagprocedure voor de Call: Vrijwilligerswerk ter ondersteuning van humanitaire hulpverlening (ESC-HUMAID-2022-VOLUN) op donderdag 20 januari 2022 van 9.30 tot 13.00 uur. 

Online-informatiesessie over de aanvraagprocedure voor de Call: Vrijwilligersteams in actiegebieden met een hoge prioriteit (ESC-SOLID-2022-VTHPA) op donderdag 10 februari 2022 van 9.30 tot 13.00 uur. 

De evenementen vinden online plaats en worden niet opgenomen. Inschrijven doe je hier

Meer informatie vind je in de Gids voor het European Solidarity Corps 2022. De Calls zijn al gepubliceerd op het Funding & Tender Portal.