Kalender

Hieronder kan je de kalender vinden met de meest recente activiteiten en (internationale) vormingen. Kijk altijd goed wanneer de deadline is om in te schrijven.

01-12-2022

JINT en KeKi lanceren SONAR toolkit op 1 december

Met jongeren aan de slag rond mensenrechten

LOCATIE: 
Brussel
Vraag jij je als jeugdwerker soms af wat je kan doen rond mensenrechten in je organisatie of project? Of hoe je daarover in gesprek gaat met je jongeren? Welke concrete werkvormen je gebruikt? Dan is dit event iets voor jou! Ga aan de slag met de nieuwe SONAR toolkit, ontwikkeld  door het Kenniscentrum Kinderrechten in opdracht van JINT vzw.

Vertel je verhaal

JINT is steeds op zoek naar goede verhalen. Verhalen over (internationale) projecten, vormingen en ervaringen maken alles wat meer tastbaar, herkenbaar en waardevol.

Heb jij een straf verhaal dat je graag in de kijker zou zetten? Laat het ons weten!
21-02-2023 - 26-02-2023

Eye Opener for NEET organisations

Deadline: 13-01-2023

LOCATIE: 
Brussel, België
Werk je met jongeren in een NEET-situatie en wil je voor het eerst een groepsuitwisseling opzetten in het Erasmus+ Jeugd-programma? Deze training zet je op weg om er een kwalitatief project van te maken!
06-03-2023 - 10-03-2023

BiTriMulti (BTM) Training Course

Dealine: 21-11-2022

LOCATIE: 
Dublin, Ierland
Ben je actief in het jeugdwerk en wil je voor het eerst een internationale groepsuitwisseling opzetten in het Erasmus+ Jeugdprogramma? Deze vorming zet je op weg om er een kwalitatief project van te maken!