Subsidies

JINT is het Nationaal Agentschap voor Erasmus+ Jeugd en het European Solidarity Corps en coördineert het Bel’J programma in Vlaanderen.


We leggen je graag in meer detail uit wat je via elk subsidieprogramma kan doen, hoeveel geld er beschikbaar is en concrete en inspirerende voorbeelden van wat je daarmee kan doen. Elk programma heeft ook een of meerdere deadlines die je zeker niet mag vergeten.

Voor de volgende subsidieprogramma’s kan je bij ons terecht:

Niet zeker welk programma het beste past bij jouw project of in jouw situatie? Doe zelf de test!

Projectidee

Stel: je hebt een projectidee voor jouw organisatie, vereniging of groep. We raden je dan zeker aan deze website goed te bekijken. Kom naar een van onze info- en vormingsdagen. Of geef ons gewoon een seintje. Wij gaan samen met jou op zoek naar de mogelijkheden voor jouw projectideeën.

Hieronder kan je ook de algemene sessie over de subsidieprogramma's bekijken van onze online infodag op 14/04/2020. Of neem een kijkje op ons YouTube-kanaal

Jongere

Zoek je als jongere centen of info over buitenlandse mogelijkheden, zoals werken in het buitenland, vrijwilligerswerk, inleefreizen, stage enz.? Neem een kijkje op Go Strange, dé infosite van JINT voor jongeren met buitenlandplannen.