15/06/2020

De impact van de coronapandemie op het jeugdwerk in Europa

Vertel ons welke impact de coronapandemie heeft op jou als jeugdwerker of deelnemer aan jeugdwerkactiviteiten. 


Het coronavirus en de maatregelen om de verspreiding ervan in te dijken, hebben het jeugdwerk hard getroffen. Welke impact dit precies heeft willen we in kaart brengen aan de hand van een korte vragenlijst.

De vragenlijst (in het Engels) is bestemd voor jeugdwerkers en jongeren over heel Europa. Het maakt niet uit of je (recent) deelnam aan een internationaal project: de resultaten ervan kunnen ons helpen om de kracht en de noden van jullie dagelijkse werking te laten zien. En met die informatie kunnen wij op Europees, nationaal én lokaal beleidsniveau gerichter inzetten op het jeugdwerk. Maar daar hebben we natuurlijk voldoende antwoorden voor nodig!

Het invullen van de vragenlijst duurt hooguit een kwartiertje en is mogelijk tot en met 30 juni 2020. En stuur deze mail gerust door naar andere jeugdwerkers en jongeren om hun stem te laten horen!

Naar de vragenlijst

Dit initiatief maakt deel uit van een Europees onderzoek van het RAY-netwerk, een initiatief van de nationale jeugdagentschappen voor Erasmus+ en het European Solidarity Corps dat de impact van Europese jeugdprojecten analyseert.

Heb je vragen? Contacteer mauro.desira [at] jint.be (Mauro van JINT).

Lees verder